kép

Keresés:

Szerző: Vág Bernadett

A szerzőről:
  Vág Bernadett író, újságíró, az utóbbi években egy magazin főszerkesztője volt: publicisztikái, riportjai révén ismerték meg az olvasók.
Lelkes fogadtatásra talált 2005-ben megjelent első könyve kiadónknál, a Kibeszélem az uram, mely humoros karcolatgyűjtemény egy házasság hétköznapjairól.
Ugyanebben az évben Apa, anya, Cilike című novellája a legrangosabb hazai kortárs írók művei között kapott helyet a Sine Morbo antológiában. 
A szerző művei:

Zacc

Vág Bernadett

182 oldal, kartonált 1980 Ft

Romos, öreg ház a fülledt pesti nyárban, összeérnek a gangon az életek. Valami történni fog ma éjjel- károgja Galambosné, a harmadikon lakó jósnő- valami sorsfordító: szörnyűség vagy égi áldás, ki tudja. De ki tudja, mi a szörnyű és mi az áldás, hol kezdődik az egyik, hol ér véget a másik, véget ér-e, aki meghal, elkezdődött-e, aki él. És hogyan kell az élést csinálni, lehet-e szépen, óvatosan, múltba-jövőbe veszve, merre kell elindulni élni, kifelé vagy befelé? Fura egy éjszaka ez, Galambosné megmondta előre, és tényleg, mintha szellemek tivornyáznának a körfolyosón, a szükséglakásban túlvilági szerelem vonyít, túszokat ejt a rozoga lift, rettenthetetlenné lesz a gyáva, kínzó vágyának rabja a prűd. Kártya vagy zacc, kérdezi Galambosné. Bármelyikből megmondja a jövőt. Ha van olyan.

Kibeszélem az uram

Vág Bernadett

130 oldal, keménytáblás 1700 Ft

"Ronda dolog a más urán röhögni. Az enyémen meg még rondább! Jó, tudom, kibeszélni se volt szép, de akkor is. Különben se cikizésből beszéltem ki, dehogy. Éppen, hogy dicsértem!"

A nagy pasivadász

Vág Bernadett

168 oldal, keménytáblás 2200 Ft

Szemüveges vagyok és nem bírom a kontaktlencsét. Kicsit túlsúlyos is vagyok, de ha hosszabb lenne a lábam meg a derekam, nem látszana. Úgyhogy nem dagi vagyok, hanem kicsi. Ráadásul a cicim se nagy. Viszont elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, harmincéves koromra férjhez megyek. Csak ahhoz előbb meg kell ismernem a pasikat, hogy jól válasszak majd. És Csuti -Vág Bernadett hősnője - hónapokon át mesélte a Nana, a legnépszerűbb női honlap hasábjain, milyen pasikkal találkozott... Vajon megtalálta-e az igazit?
 


kép