kép

Keresés:

Szerző: Paulina Éva

A szerzőről:

  Író, újságíró. Kisvárdán született. A nyíregyházi tanárképző főiskola elvégzése után  a Szolnok megyei Néplap munkatársa lett.. Zenészballada címmel Szécsi Pál sorsáról írt könyvet, dr. Jánosi Gáborral közösen 1982-ben a magyar egészségügy "látleletét" készítette el. Több kisregénye jelent meg Eva Paul álnéven, női sorozatokban.
2000 óta Kanadában él.


A szerző művei:

Határtalan szerelem

Paulina Éva

364 oldal, kartonált 2900 Ft

Andrea édesanyjával és annak barátjával Magyarországról Kanadába költözik, hogy ott kezdjenek új életet. Ám az anya új házassága nem sikerül, és a kis család hamarosan komoly nélkülözések között találja magát. Jake egy gazdag amerikai üzletember fia, akit a család a Yale-re küld, hogy valóra váltsa apja álmát: politikus legyen. Szülei nyomására épp eljegyezni készül egy befolyásos New York-i ügyvéd lányát, amikor megismeri Andreát és beleszeret.

Kiből lesz a jó nő?

Paulina Éva

236 oldal, kartonált 2400 Ft

Egy a sok mindent megélt, boldog nő hívja meg az Olvasókat egy felfedezésre; hogyan váljunk jó nővé és hogyan őrizzük meg ezt a státuszt. És hogyan mondjuk nemet, ha valakinek a véleményét sértőnek vagy igazságtalannak érezzük. Hogyan mondjuk nemet... akár dr. Csernus Imrének is.

Hol vannak a jó pasik?

Paulina Éva

238 oldal, kartonált 2500 Ft

Akik megismerték Paulina Éva vitairatát, válaszát Csernus doktornak, bizonyára örülnek annak, hogy új könyvet is olvashatnak a szerzőtől. Néhány fejezetcímet ízelítőnek felsorolunk: Ki rontja el a pasikat? - A született vadász - Nem a farka teszi - Ha elcsattan az első pofon - Joshi Bharat, a jó pasi - Óvakodj az őrült csókjaitól! - Millomos Jaguárral - Forró, fiatal szeretők - (Hogyan) Ne szalasszuk el a jó pasit?!

Közös ágyban, mégis széjjel

Paulina Éva

222 oldal, kartonált 2400 Ft

Úgy kezdődik, mint egy tündérmese. És úgy végződik, mint egy rémálom. A szerelmesek alig várják, hogy végre összeházasodjanak, és megvalósítsák közös álmaikat. Aztán évek múlva ott találják magukat egy kiüresedett kapcsolatban vergődve, érzelmi és szexuális magányban. Hogyan jutottak el idáig, és mi tartja össze őket? A gyerek? A lakás? A félelem a magánytól? A könyv arra keresi a választ, hogyan próbálják megoldani a közös ágyban, mégis széjjel problémáját azok a párok, amelyek beszorultak ebbe a helyzetbe.
 


kép