kép

Keresés:

Szerző: Lugosi Lou

A szerzőről:
Író, rendező, színész. Harminc éve Párizsban él . Rendszeresen publikál a Liget című irodalmi folyóiratban, novellái megjelentek a Körkép antológiában és a Szépirodalmi Figyelőben. A párizsi Librairie Alcyon is közölte írásait. Első novelláskötetét a K.u.K. Kiadó jelentette meg 2006-ban Házikó Párizsban címmel.
A szerző művei:

Lámapulóver

Lugosi Lou

148 oldal, kartonált 1950 Ft

A Párizsban élő író, rendező, színész novellái rendszeresen megjelennek a Liget című irodalmi folyóiratban. Kötetté azonban csak most rendezi őket a kiadó, a már korábban megjelent írásokat újakkal kiegészítve. Lugosi Lou lenyűgöző természetességgel lép át a szürrealitásból a valóságba, váltja a komolyságot a humorral, s bár elegánsan tartózkodik az érzelmességtől, novellái lírai szépséggel ábrázolják a hétköznapi emberekben rejtőző csodákat.

Házikó Párizsban

Lugosi Lou

147 oldal, keménytáblás 1950 Ft

Lugosi Lou író, rendező, színész, előadó - 30 éve Párizsban él. 1985-ben alapított színtársulatával magyar szerzők, Szakonyi Károly, Görgey Gábor műveit is bemutatta. A szerző sajátos természetességgel lép át a valóságból az irrealitásba, humorból nagy komolyságba, az elmúlás misztériumából a szertelen életöröm utáni vágyakozásba, himbálódzva két világ, Párizs és Budapest között.
 


kép