kép

Keresés:

Szerző: Maxian, Beate

A szerzőről:
  Beate Maxian osztrák írónő Münchenben született, fiatal éveit Bajorországban és az arab világban töltötte. Ma családjával együtt felváltva Felső-Ausztriában és Bécsben él, az írás mellett műsorvezető és újságíró is, valamint a tehetségek akadémiáján docens.
A Bécsben játszódó és Sarah Pauliról szóló krimijei már sok   hűséges olvasót megnyertek,   bestsellernek számítanak Ausztriában.
Egyébként Beate Maxian az első osztrák krimifesztivál kezdeményezője és szervezője.
A szerző művei:

A Práter-gyilkosságok
Bécsi krimi

Maxian, Beate

312 oldal, kartonált 2950 Ft

  Bécs leghíresebb jellegzetessége árnyékában ólálkodik a    gonosz… A Práter-ben Lucie   fotóművész egy híres bécsi üzletember és egy hajléktalan beszélgetését figyeli meg. Nem sokkal később megpróbálják elhallgattatni. Eközben Sarah Pauli újságírónő – Maxian krimijeinek állandó hősnője - a közelgő Práter-jubileumra vonatkozó kutakodásai során megrázó összefüggésre lesz figyelmes: az Óriáskerék közvetlen közelében már három hajléktalanra is fájdalmas és magányos halál várt. Sarah ki akarja deríteni, mi történt valójában, és eközben Lucie sorsával találkozik. De hogy ez mennyire veszélyes vállalkozás, azt csak akkor veszi észre, amikor már szinte késő...
 


kép