kép

Keresés:

Szerző: Nádudvari Anna

A szerzőről:

 Nádudvari Anna író, újságíró. Az 1970-es évektől publikál szépirodalmat és szórakoztató regényeket. Írt elbeszéléseket, regényeket, színészportrékat.  Első kötete (Fogjunk kutyát) 1974-ben jelent meg.  A K.u.K Kiadó három könyvét adta ki.

A szerző művei:

Az athéni műkereskedő

Nádudvari Anna

334 oldal, kartonált 2800 Ft

Az ausztrál műfordító, Julia Tracy nagylelkű mecénásai révén eljut Görögországba, hogy előkészítse az Élektra otthoni színrevitelét. Útja azonban nem várt bonyodalmakat hoz: viharos kapcsolata egy görög műkereskedővel felborítja eddigi nyugodt, stabilnak hitt szerelmi életét. Mindeközben egy izgalmas műkincsrablás szálai szövődnek körülötte, s az események lassan őt is magukkal sodorják.

József és Jocó

Nádudvari Anna

144 oldal, keménytáblás 1700 Ft

A szerzőt Thomas Mann József és testvérei című műve inspirálta, annak is a kezdő mondata: "Mélységes mély a múltnak kútja..." Egy mai kisfiú, Jocó, kirándulás közben véletlenül egy kút mélyére zuhan, és ott találkozik a még szintén gyerek bibliai Józseffel, akit a testvérei dobtak mélybe. A két fiú együtt indul el a bibliai tájakon. Sajátosan, gyerekszemmel látják a jól ismert jeleneteket: Teremtés, Ádám és Éva, Káin és Ábel... egészen József történetéig. A könyv tehát a kalandokon túl olvasmányos, hasznos segítség is az Ószövetség megismeréséhez.

Párizsban ne légy szomorú

Nádudvari Anna

294 oldal, keménytáblás 2900 Ft

A regényben egy ausztrál lány hétköznapinak épp nem nevezhető párizsi kalandjait meséli el. A korábban szolid, konszolidált életet élt lány egészen elképesztő történet közepébe csöppen; talán annak köszönhetően, mert szerelmi csalódása miatt eredetileg meghalni jött Párizsba...
 


kép