kép

Keresés:

Szerző: KÁGÉ (szerk.)

A szerzőről:

 A kis vicckönyvek gyűjtője-szerkesztője, KÁGÉ név alatt publikálja valamennyi Iskolások vicces könyve gyűjteményt.

A szerző művei:

Iskolások vicces könyve

KÁGÉ (szerk.)

164 oldal, kartonált 950 Ft

Ez végre nem kötelező, de nagyon is ajánlott olvasmány több mint 500 röhögtető viccel, amelyre érdemes osztálytársaid figyelmét is felhívni, de persze ne az óra alatt. Ezzel az ajánló mondattal indult el néhány éve az azóta nagyon sikeressé vált Iskolások vicceskönyve sorozat. Az első kötetek teljesen elfogytak, ezért a kiadó - sokak kérésére - kissé átdolgozott formában, változatlan áron újra megjelenteti az első könyvecskét, Menkó László rajzaival.

Iskolások vicces könyve 6.

KÁGÉ (szerk.)

Kb. 120 oldal, kartonált 980 Ft

A Vicciskola sajátos órarenddel működik. Van benne Közlekedési ismeretek óra, Testnevelés óra, Egészségtan óra, Vámpirodalom óra, Művészetismeret óra meg Bolondóra. Menkó László rajzaival. Kóstolóul egy lecke a Testnevelés óráról: A sportolót beviszik a kórházba. A nővér kiveszi a lázmérőt, és odaadja az orvosnak. - Mennyi a lázam doki? - 39.9 fok. - Az sok? - Nagyon. - És mennyi a világcsúcs?

Iskolások vicceskönyve 7.

KÁGÉ (szerk.)

112 oldal, kartonált 950 Ft

Iskolások vicces könyve 8.

KÁGÉ (szerk.)

96 oldal, kartonált 950 Ft

 Több mint 300 viccet tartalmaz a gyerekek között népszerű kis viccsorozat nyolcadik kötete, közöttük - most először - sportvicc  fejezettel.

500 qrvajó vicc

KÁGÉ (szerk.)

196 oldal, kartonált 1399 Ft Ft

  Íme   egy abszurd és egy állatkerti vicc a több mint 500 tényleg nagyon- nagyon jó vicc közül ízelítőnek:   – Az a baj a világgal, hogy az okosak tele vannak kételyekkel,     a hülyék meg mindenben holtbiztosak. – Ez biztos? – Ezer százalék! * – Mi a baja a cicának? – kérdi az állatorvos. – Napok óta székrekedése van. – Akkor felírok neki egy kutyát, az majd jól meghajtja. A fejezetek: Abszurd tisztán - Egész kis állatkert - A goromba kismalac összegyűjtött műveletei - Anyósok és vők - Különös házasságok - Nemzeti italbolt - Betegek és bolondok -   Szextettek - Ügyvédek és ügyfelek - Ráadás

Iskolások vicces könyve 9.

KÁGÉ (szerk.)

96 oldal, kartonált 950 Ft

Iskolások vicces könyve 9.

KÁGÉ (szerk.)

96 oldal, kartonált 950 Ft

Iskolások vicces könyve 9.

KÁGÉ (szerk.)

96 oldal, kartonált 950 Ft

 Több mint 300 vicc - Menkó László rajzaival.

Iskolások vicceskönyve 10.

KÁGÉ (szerk.)

104 oldal, kartonált 950 Ft

 Beírás Pistike ellenőrzőjében: „Tisztelt Szülő! A fia ma majdnem kirúgta az ablakot.” Válasz: „Tisztelt Tanárnő! A fiamat majdnem leszidtam érte.” ● A modern festő a kiállítása látogatóinak magyarázza egyik képét: – Amikor ehhez a kompozícióhoz hozzákezdtem, még nem tudtam, mi lesz belőle. Egy látogató belekérdez: – És mikor tudja meg? Ilyen és ehhez hasonló jó vicceket (több mint 300-at) tartalmas a jubileumi könyvecske.
 


kép