kép

Keresés:

Szerző: Lady Happy (Hegedős Piroska)

A szerzőről:

  Lady Happy (Hegedős Piroska) a 90-es évek végéig szerkesztő-műsorvezetőként és rendezőasszisztensként dolgozott a Magyar Televízióban.
1980-tól kiállító festőművész. 1990-ben tagja lett a párizsi Société des Artistes Indépendants-nak, 1996-ban a Független Magyar Képzőművészeti Szalonnak.
Újságcikkeit Molnár Piroska, illetve Hegedős Piroska néven publikálta.
Első könyve , a Hírességek „meztelenül”, 2008-ban jelent meg.
A szerző művei:

Last Minute

Lady Happy (Hegedős Piroska)

236 oldal, kartonált 2200 Ft

  Akik kedvelik a romantikus, kalandos, fordulatos történeteket, remekül fognak szórakozni Lady Happy regényén, amelyből nem hiányzik a szex és a misztikum sem.       A regény egy utazásra viszi olvasóját napjaink Tunéziájába. Felsejlik benne az afrikai ország egzotikuma, gazdag múltja és sokszínű jelene. Aki már járt Tunéziában, a történetet olvasva biztosan visszavágyik – aki még nem volt ott, azt kíváncsivá teszi…       A főhős, a harmincas éveiben járó Lili, festőművész. A megrendelések utáni hajsza kimeríti, pihenésre vágyik, ezért Tunéziába utazik egy turistacsoporttal. A bombázó külsejű nő felszabadultan élvezi a nyaralást, ráadásul találkozik a nagy Ő-vel, akire mindig várt. A kibontakozó kapcsolatot drámaian szakítja szét egy rendkívüli esemény, azonban a szerelmesek kitartó küzdelmével újra egymásra találnak. A szenvedélyes szerelmet kemény próbára teszi a „harmadik” okozta konfliktus is.       A írónő, Lady Happy maga is beépül a cselekménybe. Titokzatosság övezi tevékenységét, amelynek különleges dramaturgiai szerepére csak az utolsó pillanatban derül fény.
 


kép