kép

Keresés:

Szerző: Szécsi Katalin

A szerzőről:

 A legendás énekes, Szécsi Pál nővére. Édesapjuk Szécsi Ferenc író volt. Szécsi Katalin két könyvet is írt öccséről: a Palika az énekes élettörténete, a Több mint szerelem pedig Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmének regényes feldolgozása. A szerzőnek más kiadónál is jelent meg regénye, a Tarka szárnyú pillangó.

A szerző művei:

Több mint szerelem

Szécsi Katalin

232 oldal, kartonált 2500 Ft

Halálukban mítosszá váltak. Pedig kapcsolatuk, lángoló szerelmük mindössze januártól októberig tartott. 1972 karácsonyán a tüneményes és gyönyörű színésznő öngyilkos lett. A sármos, vonzó fiatalember még egy ideig megpróbált új életet kezdeni, de ezzel a tragédiával nem tudott szembenézni, s végül 1974 tavaszán ő is véget vetett az életének. Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelme közel negyven éve foglalkoztatja a közvéleményt.

Palika

Szécsi Katalin

240 oldal, kartonált 2600 Ft

Szécsi Katalin, az énekes nővére levelekben számol be édesanyjuknak az azóta eltelt időről, főleg öccse, Palika tragédiába torkolló sorsáról. Vajon az édesanya hiánya is szerepet játszott abban, hogy a népszerű művész zaklatott életet élt és harmincévesen a halált választotta? Mi erősebb, a harag vagy a szeretet? Van, lehetséges megbocsátás? Ezekre a kérdésekre keres választ ez az őszinte, nagyon emberi könyv.
 


kép